Tillbaka

Kreativt agerande tillsammans med Boost Hylte

I Hylte pågår ett projekt som heter Boost Hylte och under juni-månad så blir det två tillfällen med workshop som hålls hos oss. Här kan ni läsa om innehållet på första tillfället:
Kreativt agerande del 1- Keep calm and use your voice - 3/6

Darrig när du ska prata inför folk?

Livrädd för att säga din åsikt?

Nervös för att hålla föredrag?

Välkommen att delta på en teaterworkshop med enkla och roliga övningar där du blir mer bekväm med att prata och agera inför andra. Användbart både på och utanför scenen!

 
Kom till Studieförbundet Vuxenskolan, Skolgatan 2 Hyltebruk, onsdagen 3/6 kl. 18.00-20.30 och delta i en personlighetsutvecklande workshop med Malin Norling.

Malin jobbar som projektledare, dramapedagog och skådespelare i Halmstad med omnejd. Under två tillfällen kommer hon utmana oss att tänja lite på våra gränser vad gäller att göra vår egen röst hörd.

I enkla övningar kommer vi att utforska grundläggande begrepp inom hur vi agerar. Vi övar på att våga vara naturliga i samspel med andra. Och vid den andra workshopen den 17/6 fördjupar vi oss i det mest universella språket av alla, nämligen kroppsspråket.

Kom som du är, kom och ha kul!

Du som är född 1985-2000 har förtur på platserna och övriga är välkomna med sin anmälan från den 29/5. Drop-in gäller i mån av plats!

Gratis deltagande och vi bjuder på fika!