Tillbaka

Information med anledning av coronaviruset (COVID-19)

(UPPDATERAD 5 FEBRUARI 2021)

Bästa deltagare, samverkanspartners och övriga i vår verksamhet

All fysisk inomhusverksamhet, inom vårt allmänna kursutbud är pausad med anledning av Folkhälsomyndighetens råd avseende Covid-19. (Med undantag för vår allmänna verksamhet för barn och ungdomar födda 2002 eller senare, såsom dans mm.) Den verksamhet vi kan erbjuda på distans, sker digitalt. Se alla distanskurser.

Vi uppmanar även föreningar och kamratcirklar att följa råden och pausa sin fysiska verksamhet och ställa om till digital folkbildning, i den mån det går att genomföra, via videokonferenssystem eller telefonkonferens. Vi ska hålla distansen fysiskt men inte socialt, vi hjälper er att mötas digitalt. Läs mer här!

Vi gör detta för att dels ta vårt ansvar och hjälpa till att minska smittspridning, men också för att minimera risken för våra ledare, deltagare och personal. Vi följer ev. ändringar från Folkhälsomyndigheten och kommunicerar ut ny information.

Kontoren kommer att vara stängda för ej planerade besök.

Givetvis är vi tillgängliga på telefon och på mail för frågor. Se kontaktuppgifter till våra kontor här!

Var rädda om er, vi håller ut och håller i tillsammans.

Om du som deltagare själv väljer att avstå från att delta i en aktivitet, utan att SV ställt in den, så gäller i dagsläget våra ordinarie avbokningsregler som du hittar här: https://www.sv.se/om-sv/svs-anmalningsvillkor/

Har du allmänna frågor om coronaviruset kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13.

Frågor och svar om coronaviruset, riskområden och spridning finns på www.folkhalsomyndigheten.se

Information in English about covid-19
FAQ about covid-19

Så undviker du smittspridning (information från Folkhälsomyndigheten)