Tillbaka

Festivalsommar

I sommar arrangeras flertalet festivaler och musikarrangemang runtom i Jönköpings län och ett par av dem är SV medarrangör till.

Bluegrassfestivalen i Gränna

Bluegrassfestivalen i Gränna är den äldsta årliga i Norden och arrangeras i samarbete med SV i 15-18 Augusti.

Läs mer

Noselake Metal festival 29-30 juni

Välkommen till 2-dagars Metal Festival 29-30 juni på Almenäs Källare i Nässjö, Småland!

På Noselake Metal Festival kommer du att kunna njuta av 12 grymma band, Metal DJ, skivförsäljning, mat & dryck och mycket mer!

Under festivalen kommer stora skivförsäljare att vara på plats. Passa på att handla dina favorit vinyler, CDs eller kassetter. Lördagen den 30 juni mellan kl. 12-16 är det öppet hus med gratis inträde där man kan shoppa loss bland säljarna och äta & dricka gott från restaurangen.

Läs mer

Samir & Viktor på Allsången i Vetlanda 27 juni

Kom och "shuffla" med Samir & Viktor i Forngården onsdagen den 27 juni. Vetlandas egen talangstjärna Gustav Wigelius och fler andra gästartister medverkar. MOJ är programledare och Peter Hedström kapellmästare

Kom och sjung sommarens hits.

Gratis för alla till och med 19 år. Hämta gratisbiljett och köp biljett för vuxen för 100 kronor på Vetlanda InfoCenter för att säkert få en en plats. Försäljningen och utdelning av biljetterna börjar tisdagen den 5 juni kl 10.00.

Läs mer

Pop i sommarnatt i Nässjö

Pop i sommarnatt är ett gratis arrangemang som äger rum torsdagskvällar i stadsparken i Nässjö. Start den 2 aug kl. 20.00 och 5 torsdagar i rad.

Läs mer

Eksjö Stadsfest 24-25 augusti

I dag är stadsfesten en given och viktig tradition i Eksjö och får anses vara en av de största festivalerna i Småland som lockar över 26 000 besökare varje år. På festivalområdet, som ligger insprängt på Stora torget och i Gamla Stan i den unika trästaden Eksjö placeras varje år sju olika scener och cirka 70 olika artister men även annat så som matknallar av alla de slag, mat- och öltält, aktiviteter för barn, gatukonst, gatuartister och mycket mer. 

Läs mer