Tillbaka

Anmäl intresse och lär dig om ekonomisk trygghet – Tematräff 6

Är du eller någon du känner intresserad av att gå säkerhetsutbildningen Min Säkerhet? Då kan man anmäla intresse till kommande utbildningar. Min Säkerhet sprider sig runt hela Sverige och vi kan då återkomma när det finns en kurs i området man anmäler sig till.

sv.se/min-sakerhet/intresseanmalan

 

”Viktigt att funktionsnedsatta får kunskap om säkerhet"

Sverige Radio Klartext har gjort ett reportage om Min Säkerhet som finns att lyssna på. Där berättar Johan Dahrén som tidigare har gått utbildningen vad han tycker om Min Säkerhet. Även Madeleine Svärd och Camilla Karlsson berättar mer om varför utbildningen är viktig.

Sveriges Radio Klartext

 

Tematräff 6 - Ekonomisk trygghet och säkerhet på internet

Vi är redan inne i tematräff 6 i många grupper som går Min Säkerhet just nu. Det pågår 99 utbildningar runt om i hela landet. Tematräff 6 - Ekonomisk trygghet och säkerhet på internet syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskap om budget och ekonomisk trygghet. Vad de ska tänka på när de handlar i butik eller på internet. Målet är att ge deltagarna kunskap som leder vidare till att de blir mer delaktiga i planeringen av sin ekonomi. Ett annat mål är att de ska känna till vilka lagar som gäller när man handlar på internet och i butik.

Får den senaste informationen

Vi vill att deltagarna ska få ett ökat självförtroende och känna sig säkrare i samhället efter utbildningen. Det händer mycket i samhället och det går fort, se bara på den digitala utvecklingen. Vi arbetar därför kontinuerligt med att uppdatera studiemateriel så att det alltid är aktuellt. Deltagarna får den senaste informationen inom varje tematräff.