Tillbaka

Min Säkerhet önskar God Jul

Under hösten 2020 har säkerhetsutbildningen Min Säkerhet pågått i 40 kommuner. I höst har närmare 500 deltagare i Sverige fått möjlighet att lära sig mer om säkerhet, alltifrån ekonomi till brandsäkerhet. Vi vill önska en god jul och hoppas på många fler kurser under 2021.


Avslutade kurser 2020
Trotts att pandemin ökade på många håll i landet var det flera deltagare som fick gå klart sina kurser. Under 11 tillfällen fick de träffas och få den senaste informationen om säkerhet. På sista kurstillfället fick alla grupper fira med tårta och deltagarna fick stolt ta emot intyg på att de genomfört säkerhetsutbildningen. Deltagarna vi pratat med kan varmt rekommendera utbildningen.
”Det är en bra möjlighet att lära sig, något alla borde gå,” säger en deltagare.
På de platser där smittspridningen gjorde att vi inte kunde träffas mer fick några av deltagarna avsluta sina kurser tidigare. Där det har funnits möjligt har vi tillfälligt pausat kurser. De kommer påbörjas igen efter årsskiftet så snart det går.


Engagerade kursledarna
Min Säkerhet är inget utan alla fantastiska kursledare som har engagerat sig och anpassat varje utbildning efter sina kursdeltagares förmågor.
”Jag tycker att det är jätteroligt att arbeta just med personer med olika funktionsvariationer, då jag tycker att de ger så mycket tillbaka,” säger en kursledare om att arbeta med Min Säkerhet.

Nya kurser 2021
Min Säkerhet startade som ett Arvsfondsprojekt. Vi är mycket stolta över hur långt Min Säkerhet har spridit sig, i hela 40 kommuner har utbildningen pågått.

Är du eller någon du känner intresserade av att gå kursen Min Säkerhet är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Julkort-minsäkerhet.png

God Jul önskar projektteamet från Min Säkerhet