Tillbaka

Nå ut med din musik! En digital kurs för tjejer/kvinnor/transpersoner som skriver och spelar musik

Musikbranschen kan kännas svår, för att inte säga omöjlig, att få tillträde till. Hur får jag egentligen spelningar? Hur behåller jag min konstnärliga integritet? Hur funkar distribution och PR? I den här kursen skalar vi av mystiken kring musikbranschen och ger dig möjlighet hitta bästa vägen till dina lyssnare.

För vem?
För dig som är tjej, kvinna, transperson eller icke-binär, 16-30 år.

När?
6 måndagar med start 12 april. 18.30-20.00

Var?
Videomöten i Zoom

Kostnad?
Gratis

Anmälan?
https://www.svmusik.se/na-ut-med-din-musik/

Frågor?
maila hej@svmusik.se

Under sex digitala träffar går vi igenom tre olika teman. Till varje tema bjuder vi in en av musikbranschens klarast lysande stjärnor med stor erfarenhet inom sitt område.

Tema 1: Konstnärlig Identitet
Nadia Tehran är gästledare i det första momentet. Nadia är artist som släppt ett kritikerrosat debutalbum där hon blandar musikgenres och uttryck till nånting som kan kallas en kontemporär, progressiv tolkning av pop.

Tema 2: Din Musikbusiness
Ametist Azordegan är gästledare i kursens andra moment.
Ametist är musikjournalist och driver bland annat utbildningsplattformen Din Musikbusiness (DMB).

Tema 3: PR/marknadsföring
Nikoo Sadr är gästledare i kursens tredje moment. Nikoo Sadr jobbar som Director of Marketing and Sales i Norden, på det globala musik- och filmdistributionsföretaget The Orchard. Hon jobbar med independent labels och artister för att skapa och genomföra kreativa och plattformöverskridande digitala marknadsförings- och försäljningskampanjer.

Tillsammans med musikskapare från hela Sverige får du samla inspiration och kunskap för att ta ditt musikprojekt vidare. Kursen leds av Sanna Martin, Armita Ghazinezam och Edward Forslund.

ANMÄL DIG TILL KURSEN HÄR:
https://www.svmusik.se/na-ut-med-din-musik/