Tillbaka

Nytt jobb i nytt land

Att komma till ett nytt land för och hitta arbete är inte alltid lätt. Det kan finnas utmaningar att ta sig igenom, som att lära sig svenska språket, kulturen och att vara arbetssökande.

I den här studiecirkeln får du tips och verktyg som hjälper dig komma närmre ett arbete som passar dig, både du som precis kommit till Sverige men också till dig som har varit här lite längre. Vi kommer ta upp allt från vad du ska tänka på när du gör en jobbansökan, vart man hittar lediga jobb och hur man kan använda sitt kontaktnät för att hitta jobb men också mycket mer.

Vårt mål med den här studiecirkeln är att du ska hitta motivation och styrkan som hjälper dig komma närmare dina mål.

Information:
Cirkelledare är Emilia Fisal som är en van cirkelledare med mycket kunskap om den svenska arbetsmarknaden och Emilia är precis färdig med sin masterutbildning i Sverige.

Studiecirkeln startar den 21 september - 30 november och vi ses mellan kl 13.00-16.00 på grynbodgatan 20, Malmö i lokalen "Eken". Det är gratis att vara med!

Har du frågor eller vill anmäla dig till studiecirkeln, mejla malmo@sv.se eller ring 040 - 10 01 60 så hjälper vi dig. Viktigt att tänka på om du anmäler dig till studiecirkel att du informerar oss om du inte längre vill vara med så vi kan ge din plats till en annan deltagare.


Varmt välkomna!