Tillbaka

Sweet Home Öppen Scen

Nu är det dags igen för öppen scen med Sweet Home på Kao’s i Malmö!

Vill du:
- spela upp din/ditt bands nya låt för en publik?
- framföra en egen tolkning av någon annans låt?
- läsa upp en dikt eller ett utdrag ur din nya bok?
- njuta av underhållning och Kao´s / Rabarbers utsökta veganska mat och dryck?

Anmäl er redan nu så att ni säkrar er plats, maila oss här på facebook eller till sanna.martin.sv.se
Varje akt får ca 2 låtar/ 10 min på scen. Finns det tid över går det även bra att anmäla sig på plats.

Sweet home är en öppen scen som huserar på Kao´s i Malmö, Föreningsgatan 37. Allt från egenskrivna countrydängor till japanska visor, beats, röstperformance och stand-up har hörts tidigare och nu är det dags igen. Uppvärmningsakt denna gång är ingen mindre än Ida Ru! 

Vi vill skapa en varm, kreativ och välkomnande plats för musikskapare av alla sorter. Vi vill vara en öppenscen där det känns tryggt att framträda inför andra människor oavsett erfarenhet, ålder eller kön. Vi strävar efter en scen där minst 50% av platsen på scen ges till kvinnor/transpersoner/icke-binära.

Varmt Välkommen!

- - -

Uppvärmningsakt:
IDA RU är Malmöbaserad singer-songwriter som levererar folkinspirerad popmusik sedan fyra år tillbaka. Med sin klara och kraftfulla röst får hon de flesta ögon att tåras när hon ramar in såväl livets stunder av ångest, som rus.

- - -

Kl 19.00 slår vi upp dörrarna. Kao’s förvandlas till ett rum för musikaliska möten, en scen för dig - oavsett om du tar dina första steg som låtskrivare, eller är en etablerad scenkonstnär.

Kl 19.30 värmer Ida Ru upp scenen.

Kl 20.00 är scenen varm nog åt alla. Då är det din tur att inta scenen på Kao´s och låta musiken flöda under resten av kvällen.

Kom i tid så ni inte missar något guldkorn!

- - -

På plats finns: PA, mikrofoner, stativ, gitarr, elpiano och cajon.
Du är naturligtvis välkommen att ta med ditt eget instrument!

Sweet Home är en öppen scen på initiativ av Studieförbundet Vuxenskolan Malmö. Kvällens värd är Sanna Martin. sanna.martin@sv.se / 070-776 1496