Våga delta digitalt

"Det här var bra, nu kan jag våga mig in i de där mötena som jag blir inbjuden till!" Gör som Berit – testa Zoom tillsammans med oss.

DET NYA NORMALA
Att delta i digitala möten, föreläsningar och kurser har blivit det nya "normala". Men det är inte alla som har fått möjlighet att testa och vi är olika trygga i att delta digitalt. Tillsammans med oss får du testa att koppla upp dig på Zoom och vi går igenom de grundläggande funktionerna för att du ska känna dig trygg att delta digitalt.

AKTUELLA KURSTILLFÄLLEN

Bli digital

Ett studiematerial som i första hand vänder sig till föreningar som vill lära sig att genomföra videomöten, digitala utbildningar och verksamhet på nätet.

Studiecirkeln utgörs av enkla steg kring teknik, information om olika funktioner och fokus på mötesteknik i den digitala sfären. Innehållet anpassas efter deltagarnas behov och förutsättningar. Materialet passar även för andra  grupper och den enskilde individen.

LÄS MER

QR-koder skapar möjligheter

Med hjälp av QR-koder kan man bland annat skapa guidade turer – utan att en guide finns på plats fysiskt. Besökaren kan då själv skanna en kod för att ta del av ett förinspelat inslag, en text eller en video.  

LÄS MER

Digitalisera er studiecirkel

Är det dags att ta steget för att digitalisera er studiecirkel? Ni kan välja att digitalisera cirkeln helt och hållet, eller att kombinera fysiska och digitala träffar. Hör av er så berättar vi mer! 

KONTAKT