FÖRENINGSSTÖD

Vi samarbetar med många olika organisationer och genom att samverka med oss får ni tillgång till ett brett kontaktnät. Ni får även stöd i att planera och utveckla er verksamhet, tillgång till lokaler och utrustning och mycket mer.

LOKALER OCH UTRUSTNING

Som samverkande får ni tillgång till lokaler och möjlighet att låna utrustning. Vi har bland annat kurs- och föreläsningslokaler, replokaler, danslokal och studios för digital inspelning.  

KOMPETENSUTVECKLING

FOLKBILDNING
Vi erbjuder cirkelledarutbildningar för att rusta er med folkbildningens pedagogik och metodik – med fokus på det frivilliga och gemensamma lärandet där deltagarna lär av varandra. 

STUDIEMATERIAL
Letar ni studiematerial? Vi har studiematerial inom exempelvis digitalisering, folkhälsa och mycket mer. Kontakta oss så kan vi tipsa om och beställa material.

FÖR EN STARK FÖRENING
Vi erbjuder bland annat styrelse- och valberedningsutbildningar, processledarutbildningar, samt föreläsningar och workshops. 

LÄS MER

DIGITALA LÖSNINGAR

Vi kan hjälpa er förening att digitalisera delar i er verksamhet genom vägledning, kunskap och verktyg. Vad behöver just ni hjälp med? En gemensam digital kalender, kunskap om digitala möten, studiecirklar online eller kanske QR-koder? 

LÄS MER

PLANERING, INSPIRATION OCH MARKNADSFÖRING

Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet inom en rad olika ämnen, koncept och former. Vi kan agera bollplank och bidra med inspiration och vägledning i föreningsfrågor och arrangemang.

MARKNADSFÖRING
Det finns chans att nå ut till fler genom våra marknadsföringskanaler. Det kan till exempel handla om att medverka i nyhetsbrev, sociala medier och på vår hemsida.