LÅT ER INSPIRERAS!

Inspireras av verksamhet och aktiviteter som vi gör tillsammans med våra föreningar. Hör av er om ni vill bolla tankar och idéer för just er förening!

Ett samarbete som ger näring!

Kjell-Åke Wijk, ordförande i Ullersäters Bygdegårdsförening, berättar om hur de ser på samarbetet med SV Örebro län. "Samarbetet med SV ger oss god näring till att vilja fortsätta med vår breda verksamhet."

LÄS MER

Studiecirkel fick nytt liv online

Omtyckt studiecirkel pausades till följd av pandemin, men fick nytt liv onlineefter att föreningen gått vår utbildning Bli digital.

"Utan Pernillas medverkan hade vi knappast klarat att lära oss något. Nu har vi kommit så långt att vi klarar att koppla upp oss på Zoom för att hålla ett möte. Vilken tur att vi fick henne till vår coach, säger Bo, Olaus Petri Hembygdsförening."

LÄS MER

"Vecka 36"

En årligt återkommande föreningsvecka inom folkhälsa och funktionsrätt för ökad kunskap, förståelse och nya möten. Under veckans fyra år har vi samverkat med närmare 20 olika föreningar/aktörer. 

LÄS MER

Guidade turer med QR

Zinkgruvans Bygdeförening ställdes inför en utmaning när deras guidade turer i gruvan lockade fler besökare än de kunde möta. Tillsammans med föreningen hittade vi en digital lösning – guidade turer med QR-koder. 

LÄS MER