Pennysound Studio

Pennysound Studio, mer info kommer…


Studion vänder sig till unga vuxna som vill nå ut med sin musik. Studion drivs av Jon Daly Skoog, musikproducent, cirkelledare och verksamhetsutvecklare med lång erfarenhet av att bygga upp nya ”upcoming” artister. Jon har ett särskilt fokus på hiphop, soul och R&B – men alla musikstilar är välkomna till studion.

I studion får du, helt gratis, hjälp med dina produktioner, allt från att jobba med texterna till att hitta ett bra beat/sound och att göra en snygg mix.

Om Jon
Innan Jon anslöt sig till SV Örebro län jobbade han på SV Stockholm där han drev prisbelönta Gateway Music – ett musikcommunity med två musikstudios i Stockholm. På Gateway Music jobbade de med ungdomar från socioekonomiskt utsatta områden i Stockholm, i syfte att ge dem en plattform för att nå ut med sin musik. 2015 tilldelades Gateway Music ”Framtidens musikpris” i kategorin ”Nyskapande innovativt projekt”. Priset, som delas ut av Riksförbundet Unga Musikanter, överlämnades av Jason Diakité ”Timbuktu” på ABBA-muséet i Stockholm. e

Under Jons tid i musikbranschen har han producerat låtar till många nya ”upcoming” artister. Han har till exempel jobbat med Lamix som nyligen vann P3 Guld i kategorin ”Framtidens artist 2018”. Jon har även jobbat med Maysa Chouba och Ille Freeway.

I december släppte Jon och Natan K låten Hon e fly, en låt som gästas av Ricky Rich från Västerås. Idag har låten streamats nästan 1,5 miljoner gånger på Spotify. Sammanlagt har Jons låtar streamats över 5 miljoner gånger.

Delfinansieras av Kulturnämnden, Örebro kommun. 

Björn Brunnberg Jon Daly Skoog
Avdelningschef
SV Örebro län
Cirkelledare och Verksamhetsutvecklare
SV Örebro län
070-855 39 12 072-220 72 40
bjorn.brunnberg@sv.se jon.skoog@sv.se