Lättläst version saknas
Tillbaka

Cirkelledarutbildning med ledare från Pennysound Studio

Under onsdagskvällen utbildades en grupp cirkelledare från Pennysound Studio. De gick vår grundutbildning för cirkelledare, vilket innefattar: folkbildning, studiecirkel som metod, vår pedagogik och rollen som cirkelledare.

Information varvades med samtal och övningar. Det blev även utrymme att prata om smarta mål, där de fick sätta individuella mål som var specifika, mätbara, accepterade, realistiska och tidsbestämda. Vi ser fram emot att följa resan till målen!

Extra roligt var att personer som haft kontakt enbart digitalt via sociala forum oväntat fick möjlighet att ses i verkligheten. Efter denna kväll verkar det inte helt osannolikt med nya gruppkonstellationer och studiecirklar!

-     Förra veckan träffade jag ett grupp cirkelledare i Hallsberg som ledde cirklar inom musik, släktforskning, hembygdsgårdar, litteratur och hantverk. Denna vecka fick jag kliva in i studions värld. Gemensamt för våra cirkelledare är det otroliga engagemang och driv som finns att lära gemensamt med andra, berättar Maria Östby, utbildare vid SV Örebro län.

KOMMANDE UTBILDNINGAR

KARLSKOGA 20 NOVEMBER ÖREBRO 21 NOVEMBER
Vinäsvägen 8 Fabriksgatan 8
Klockan 09:00-12:30 Klockan 17:00-20:30
Utbildare: Maria Östby Utbildare: Maria Östby
Anmäl senast: 13 november Anmäl senast: 14 november