Lättläst version saknas
Tillbaka

Digital cirkelledarutbildning

Vi har pausat vår verksamhet som kräver fysiska träffar, men vi finns kvar i den digitala sfären. Nu har du som är, eller ska bli, cirkelledare hos oss på SV Örebro län möjlighet att gå vår grundutbildning för cirkelledare digitalt! 

Allt mer av vår vardag har flyttat ut på internet och vi alla gör vårt bästa för att hänga med. Genom vår digitala cirkelledarutbildning får du grundläggande kunskap om folkbildning och din roll som cirkelldare, samtidigt som du får testa att delta i ett digitalt möte via Zoom.  

På en plats och tid som passar dig

Du genomgår utbildningen själv hemma vid din dator, på en dag och tid som passar dig. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt och du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Det finns reflektionsfrågor längs vägen och det är bra om du för egna anteckningar.

  • Plats och tid som passar dig
  • Text, bild och video
  • Du styr din studietakt

Uppföljningsträff via Zoom

När du har genomfört den digitala cirkelledarutbildningen får du delta vid en digital uppföljningsträff via Zoom. Tillsammans samtalar vi kring reflektionsfrågorna som finns i utbildningen.

Anmäl dig till de digitala uppföljningsträffarna

Det finns tre olika datum med olika tidpunkter att välja mellan; förmiddag, eftermiddag och sen eftermiddag. I samband med din anmälan skickar vi ut länkar till cirkelledarutbildningen "Grund, introduktion- och webbutbildning" till dig via mejl.