Tillbaka

Familjeträff i Olshammar!

Onsdagen den 3 juni var det äntligen dags för ”Familjeträff”, en eftermiddag i Olshammars centrum. Det bjöds på trubadur, information om biodling, tipspromenad, linedance med Monica från SV Örebro län och korvgrillning!

Monica Andersson, cirkelledare SV Örebro län, var på plats och med sig hade hon musik och en väldans massa danssteg. Det var dags att bjuda upp till linedance! Monica berättar att över 50 personer kom för att njuta av dagen tillsammans och att de bjöds på många goda skratt.

– Vilken härlig lördagseftermiddag vi fick! Och gissa om vi skrattade gott när en stor gödselspridare kom åkande genom byn när vi dansade linedance! Tänk vad roligt vi kan ha med enkla medel, bara vi kommer ut och möts.

En del av "Livet i balans" i samverkan med Olshammars Utveckling

Arrangemanget skedde i samverkan mellan Olshammars Utveckling och SV Örebro läns projekt ”Livet i balans” med finansiering från Askersunds kommun. Ett projekt som syftar till ökat välmående och god hälsa för seniorer.

Monica berättar hur roligt hon tycker det är att få vara en del av projektet Livet i balans. Sedan hon anslöt till projektet har de arrangerat både linedance, allsång och telefonkurs för seniorer.

– Det är verkligen så roligt att vara med i det här projektet, avslutar Monica.