Lättläst version saknas
Tillbaka

Kulturkväll om bin och honung

Välkommen till en inspirerande kväll om bin och honung på Sjöängen, Askersund den 16 november. Under kvällen bjuds du in till inspirationsföreläsning, honungsprovning och middag. Lär dig mer om våra viktiga bin och deras honung.

Örebro biodlardistrikt i samarbete med Södra Närkes biodlarförening och Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län välkomnar dig till en kväll om bin och deras värld. Lotta Fabricius Kristiansen föreläser om bin, om honung och dess arom och egenskaper, och om vikten av pollineringsinsekter.

Under kvällen bjuds det på honungsprovning där du får vara med och rösta fram den godaste honungen. Kvällen avslutas med en trerättersmiddag där honungen står i centrum och inspirerar.

DATUM: 16 november 2019, kl. 18-21
PLATS: Sjöängen, Askersund
PRIS: 495 kr

KÖP DIN BILJETT REDAN NU
Biljetter säljs endast via förköp på https://www.nortic.se/dagny/event/22402 eller www.visitaskersund.se, eller på Askersunds turistbyrå. Köp din biljett senast 30 oktober. 

KVÄLLENS MENY - KOMPONERAD OCH LAGAD AV NIKLAS EDGREN, EGASTRONOMI
Förrätt: Grillad palsternacka, brässerad i havtorn och honung, krunch av rökt älghjärta, syrad lök och cruditésallad.
Varmrätt: Ballotin av gårdskyckling, karamellstekt i honung och björksavsvinäger, rillettes på låren, björksavssky, sellericreme och helbakad spetskål.
Dessert: Dubbelbakad chokladkaka med halvfryst honungsmousse, kanderade nötter och lingoncoli.

KONTAKT
Pierre Berhin
pierre@resultatcoaching.se
eller ring 070-432 49 28