Lättläst version saknas
Tillbaka

Satsning på ny utbildningsverksamhet i Hallsberg

I förra veckan bjöd SV Örebro län och Bra & Begagnat Sydnärke in till en pressträff i Bra & Begagnats lokaler i Hallsberg. Anledningen var att vi ville berätta om vår gemensamma nysatsning på utbildningsverksamhet.

Idag, onsdag den 25 januari 2017, ägde pressträffen rum och vi gästades av Nerikes Allehanda och Sydnärkenytt. Under pressträffen på Bra & Begagnat i Hallsberg berättade vi om vår gemensamma nysatsning på utbildningsverksamhet som kommer att utgå från Bra & Begagnats lokaler i Hallsberg.

Björn Brunnberg, avdelningschef SV Örebro län och Anders Lyckteteg, ordförande Bra & Begagnat Sydnärke

Björn Brunnberg, avdelningschef Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län och Anders Lycketeg, ordförande Bra & Begagnat Sydnärke.

– Den gemensamma satsningen vänder sig bland annat till långtidsarbetslösa och personer med någon form av funktionsnedsättning. Men vi är intresserade av all verksamhet som rör studiecirklar, kurser, konferenser och föreningsverksamhet, säger Björn Brunnberg, avdelningschef SV Örebro län.

Bra & Begagnat ser den nya satsningen som en utveckling av det sociala arbete som de redan arbetar med i sin ordinarie verksamhet. Och vi på SV Örebro län är glada över att vara en del i att föra folkbildningen vidare och att kunna vara med och göra skillnad för fler människor.

Anders Lyckteteg, ordförande Bra & Begagnat   Ove Hillborg, butiksföreståndare Bra och Begagnat
Anders Lycketeg          Ove Hillborg
Ordförande B&B           Butiksföreståndare

På plats från Bra & Begagnat Sydnärke var Anders Lycketeg, ordförande, Göran Palm, vice ordförande och Ove Hillborg butiksföreståndare. På plats från SV Örebro län var Björn Brunnberg, avdelningschef, Fredrik Wallin, verksamhetschef och Emma Grahn Wallin, kommunikatör.