Lättläst version saknas
Tillbaka

SV Örebro läns nya kontor i Lindesberg

I september flyttade Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro län in i nya lokaler på Kristinavägen 28 i Lindesberg. Lokalen har gjorts om från butikslokal till två mötesrum, en gemensam sällskaps yta – och om allt går enligt plan kommer även SV Örebro läns musikstudio Pennysound Studio att ta plats på adressen. 

Det är en stor flyttkarusell som drar igång när man ska byta lokal. Kristina Haglund, ansvarig verksamhetsutvecklare i Lindesberg/Bergslagen berättar att det finns ett och annat som är nytt i lokalen, men att det mesta redan fanns i verksamheten:

– Det är faktiskt inte mycket som är nytt när det kommer till möbler, vi hade en hel del, och det som saknades hittade vi i källaren till kontoret i Örebro. Vi har kompletterat med lite nya lampor, gardiner och blommor för att skapa en mysig miljö, berättar Kristina.

Det finns en röd tråd som slingrar sig hela vägen till kontoret i Örebro:
– Örebrokontoret har precis genomgått en uppdatering efter att lokalerna slitits i omkring 30 år sedan de renoverades senast. Den som är uppmärksam kommer känna igen både lampor och gardiner från kontoret i Örebro, säger Kristina. 

Vi ska fira med Öppet hus!

– Det är fortfarande lite som återstår, men det ska vi snart få ordning på. I slutet av oktober får vi troligtvis upp loggan på entrédörren och lite annat fix och trix. Det känns riktigt roligt, vi planerar att fira det hela med Öppet hus den 30 november. Håll utkik, mer info kommer, säger Kristina. 

Varför Lindesberg/Bergslagen?

SV är hela Sveriges studieförbund som skapar mötesplatser, främjar lärande och bidrar till att fler människor får möjlighet att utvecklas. SV Örebro län har planerat för flytten under lång tid som en del i arbetet med att stärka den lokala närvaron och utbudet i Bergslagen. För att göra det behövdes en ny lokal anpassad till verksamheten.

Psssst… på Facebook "Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län" finns fler bilder från vår nya lokal i Lindesberg.