Tillbaka

Sommarkvällar i Vivalla

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) Örebro läns projekt Hundra år i Sverige välkomnar barn och unga till tre härliga sommarkvällar fyllda av aktiviteter i Vivalla. Dansgruppen Navyz uppträder och har workshop med dig som vill testa på att dansa. Spelare från ÖSK Fotboll är på plats för att inspirera unga till att våga följa sina drömmar. Detta och mycket mer i Vivalla den 25–27 juni. Välkommen med hela familjen!  

Under tre kvällar i juni bjuder SV Örebro läns projekt in till olika aktiviteter för barn och unga i alla åldrar. Testa på att åka skateboard med Örebro Skateförening, dansa hiphop med Emmelie Modin eller afro/dancehall med tjejerna från Navyz eller inspireras av spelare från ÖSK och mycket mer. Varje kväll finns även möjlighet att prova på att filma med greenscreen, få ansiktsmålning och att måla på vår målarvägg där endast fantasin sätter gränserna.

Projektet Hundra år i Sverige, med finansiering från Arvsfonden, har sedan starten i oktober 2017 verkat för att etablera fritidsverksamhet för barn och unga kring temat Hundra år i Sverige. Teater, dans och matlagning är några av aktiviteterna som projektet startat runtom i länet. I alla aktiviteter är empowerment viktigt då projektet aktivt arbetar för att stärka barn och unga. Allt för att skapa ett inkluderande fritidsliv där alla barn och unga deltar på sina villkor.  

NÄR:

  • Tisdag 25 juni, 16–19:
    Invigning av projektet och besök av spelare från ÖSK Fotboll.
  • Onsdag 26 juni 16–19:
    Uppträdande av rapparna Miki & Bille, uppträdande och workshop med dansaren Emmelie Modin och besök från Örebro Skateförening.  
  • Torsdag 27 juni 16–19:
    Uppträdande och workshop med dansgruppen Navyz.

VAR: Grönområdet vid Vivallaskolan

KONTAKT
Pernilla Löfquist Wedin
Projektledare, Hundra år i Sverige
070-855 55 06
pernilla.wedin@sv.se