Lättläst version saknas

SV Dansa

Alla kan dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse.

Dans och lek
På barndanstillfällena är det dansglädje, lekfullhet och fantasi som vi fokuserar på. Vi tränar även kroppsmedvetenhet, rumsuppfattning och koordination. De kommer få lyssna på olika stilar så som barnmusik, pop mm. Dansstegen anpassas efter barnets motoriska förmåga.

Dansmix
Under lekfulla former provar vi olika dansstilar såsom Streetdance, Jazzdans och Modernt. Barnen får träna motorik, rytmik och eget skapande. Allt med dansglädjen i fokus!

Dansmix för vuxna och tonår
Ett pulshöjande danspass med många upprepningar. Vi dansar med inspiration från olika dansstilar, t ex latin, jazz, reggaeton. Dansglädje, kondition och koordination i ett paket! Inga förkunskaper krävs, kom hit och ha roligt!

Bugg, linedance eller orientaliskt
Bugg är en social, rolig och fartfylld dans som dansas såväl på dansbanan som hemma i vardagsrummet och alla kan lära sig! Linedance dansas i grupp med olika stegkombinationer, passar alla åldersgrupper och du behöver ingen partner. Alla dansar en och en men ändå tillsammans. Orientalisk dans kännetecknas av mjuka svävande rörelser i höfter, bröstkorg och mage. Du övar upp din kroppskontroll, stärker din hållning och utvecklar ditt sinne för den orientaliska rytmen.

Är ni ett gäng kompisar som dansar tillsammans?

Vi kan hjälpa er med danslokaler och chansen att stå på scen. Genom att koppla din dansgrupp till SVDansa får ni erbjudanden om workshops, kurser, uppvisningstillfällen m.m. Hör av er till oss! Vi finns på alla orter i länet.

Kontakta mig om du är intresserad eller har frågor!
 
Erica Karlsson
Verksamhetsutvecklare
070-611 23 24
erica.karlsson@sv.se
 

 

VISA ALLA VISA FÄRRE

  • Maja

  • Dansa