Tillbaka

Angående coronaviruset

Vi på SV följer noga vad Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter rekommenderar.

Vår verksamhet är i dagsläget inte påverkad av några förändringar eller myndighetsbeslut. Vi håller våra cirkelledare och deltagare informerade om vad som gäller om läget skulle förändras som påverkar verksamheten på SV.

Om någon deltagare i vår verksamhet har vistats i ett smittodrabbat land eller varit nära någon som har smittats bör man följa myndighets rekommendation om hur man ska bete sig genom att ringa sjukvårdsupplysningen. Då bör man självklart inte gå på en studiecirkel innan man har fått klartecken från sjukvården. Agera precis som om du hade haft någon annan sjukdom – stanna hemma tills du är frisk.

Välkommen till SV Uppsala län

Fredrik Sjöberg
Avdelningschef

Läs mer på:
www.folkhalsomyndigheten.se/

Restriktioner upphävs och vi kan börja ses igen

Lättläst text

UPPDATERING 2021-10-04

Välkomna tillbaka till oss!

Nu när restriktionerna släppt börjar vi starta upp fysisk verksamhet igen. Självklart fortsätter vi också med digitala studiecirklar och kurser.
Kolla vad som gäller på din lokala SV-avdelning.

Vi tar gemensamt ansvar för att minska smittspridning och håller oss hemma vid symptom.

De vuxna personer som ännu inte har vaccinerat sig, bör hålla avstånd till andra när det är möjligt, detta är särskilt viktigt när det gäller kontakten med personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. Det är var och ens skyldighet att förhindra spridning av smittsamma sjukdomar och att vidta åtgärder för att skydda andra mot smittrisk.

Vi ser fram emot att träffa dig igen!