Tillbaka

Tre månader i Afrika – en fotoexpedition

Utställningen visas alla vardagar kl. 9.00-17.00 förutom 25-26 maj och 5-6 juni på Vuxenskolan i Uppsala, Kungsgatan 12, 1 tr. Vernissage 14 maj, kl. 15.00-18.00

Hösten 2016 reste Uppsalafotografen Andreas Mattisson runt i södra Afrika och besökte totalt tolv länder. Denna fantastiska resan som förde honom ut i vildmarken, långt bort från alla turiststråk, och nu visar han sina favoritbilder för oss. Bilderna förmedlar de starka upplevelser som möten med människor, djur och natur gav och som han nu vill dela med andra.

- Jag vill visa "Afrika, bakom kulisserna". Det finns så många fler sidor av Afrika än vad man ser på nyheterna. Jag hoppas att min utställning och framför allt min kommande fotobok verkligen kommer att belysa det och samtidigt ge inspiration åt människor att själva ge sig ut i världen och uppleva. berättar Andreas.

Andreas är uppvuxen i Karlskrona med hav och skärgård precis runt knuten. Sedan lång tid tillbaka bor han i Uppsala . Förutom att driva Nature by Andreas, delar han sin tid mellan att jobba som lärare inom ledarskap och friluftsliv och sitt jobb som fotograf. En av Andreas stora passioner i livet är att resa och att dyka.

www.facebook.com/events/302339536862776/