Lättläst version saknas
Tillbaka

Estetisk karaktärsdesign med Cecilia Hammar

Cecilia Hammar som leder kursen Estetisk karaktärsdesign på Studieförbundet Vuxenskola i höst är en tjej med många järn i elden. Hon varvar gymnasiestudier med ett stort engagemang för unga tjejers framgång i IT-världen och då speciellt design.

”Kreativitet och inspiration styr min vardag-jag planerar att uttrycka mig genom konst hela livet! Det ska bli riktigt kul att leda kursen för att jag brinner för design och narrativ. Tillsammans i kursen ska vi lära oss processen från idé till färdig karaktär. Jag tror att vi kan uppnå det bäst genom att låta kreativitet i vår kursgrupp att sprudla!"

”Jag är även delordförande i den ideella föreningen Baecon som jobbar med att låta unga tjejer ta plats och lära sig om hur det är att jobba med IT- och designyrken, samt förse dem med professionella konstredskap som är svåra att få tag på på egen hand. Vi vill framöver låta tjejer utforska olika sätt att utbilda sig, uttrycka sig och uppskatta hur det är att jobba i designbranschen i framtiden. Detta vill vi uppnå genom olika temakvällar, studiecirklar och seminarium”

Läs mer om kursen och anmäl dig här:
http://www.sv.se/…/s…/kurser/estetisk-karaktarsdesign-29179/