Tillbaka

Övning ger färdighet - engelska

Övning ger färdighet

Välkommen till en av våra många konversationskurser i engelska på Studieförbundet Vuxenskolan. Vi erbjuder ett stort urval kurser med olika svårighetsgrad, för att passa alla som är intresserade av att öva sin talade engelska med andra. Allt i en lättsam miljö med en kopp thé eller kaffe.

Våra kurser riktar sig till dem som tidigare studerat och lärt sig engelska och behöver ett forum för att återuppfriska kunskaperna och komma i form igen med det talade språket.

Arthur Edwards heter vår cirkelledare i engelska. Han har engelska som modersmål och han kommer assistera och hjälpa dig att förbättra dina språkkunskaper genom att lyssna och samtala. Detta kallas ”den direkta metoden” där man använder sig av fraser och uttryck som brukas av engelsktalande i vardagen, istället för traditionella textboksstudier. Metoden leder till att ditt uttal förbättras och flödet blir mer naturligt.

Våra grupper består av deltagare som önskar förbättra sin talade engelska för:

- att resa

- att kommunicera med familjemedlemmar och vänner från utlandet

- att använda på sin arbetsplats och konferenser etc

Om du har några frågor gällandes våra kurser i engelska så kontakta Studieförbundet Vuxenskolan på 018-10 23 70 eller uppsala@sv.se och lämna dina kontaktuppgifter. Arthur Edwards kontaktar Er därefter personligen för att placera er i den grupp och svårighetsgrad som passar allra bäst.

Väl mött!

Rita Valdmaa Larsson

Studieförbundet Vuxenskolan, Kursansvarig språkkurser