Många medlemmar kan mötas oavsett geografiska avstånd

SV Värmland har sedan flera år tillbaka arbetat med möjligheten att mötas på distans. Vi använder det i vår egen verksamhet då personalen finns utspridd i hela länet och vi har också samarbetat med föreningar som upptäckt fördelarna med att samla sina medlemmar oavsett geografiskt avstånd.

Vi erbjuder följande produkter och tjänster:

Informationssändningar/webbinarium
Detta är föreläsningsform där tekniken gör att man enkelt kan delta hemifrån. Deltagarna ser och hör föreläsarna och kan även delta aktivt genom att chatta och svara på olika frågor genom att skriva. Ett smidigt sätt att sprida kunskap och information i aktuella frågor!

Smarta möten eller workshops på distans
Dessa sändningar kan vara allt från kortare möten upp till längre sändningar med upp till 100 deltagare. De digitala mötesrummen anpassas efter era önskemål. Deltagarna kommunicerar via headset och du kan enkelt gå från att vara åhörare till att bli värd för en föreläsning. Att genomföra digitala möten vid sidan om ”vanlig” verksamhet är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att utveckla verksamheten och att dela med sig av kunskap och information.

En förutsättning för lyckade digitala möten är bra internetuppkoppling och ett bra headset.

För exempelvis föreningar finns det många fördelar med webbinarier och smarta möten:
• Många medlemmar kan delta i mötet, oavsett det geografiska avståndet.
• Medlemmar kan delta även om de är i hemmiljö.
• Ekonomin förbättras genom uteblivna resekostnader.
• Genom distansmöten ges värdefull tid över till annat.
• Klimatavtrycket minskar tack vare uteblivna resor.