LEDARE
Ylva Rancken-Lutz är sociolog med många års erfarenhet av att leda kurser i hantverk. Hon har också studerat hantverk och konst i Finland och USA och senast pralintillverkning i Sverige. Matlagning och bakning är något hon gjort på fritiden sen hon var barn och hennes brinnande intresse för choklad har lett henne på en delvis ny bana i livet under det senaste året. Nu jobbar hon som egen företagare med reko-pralintillverkning, undervisning och som konsult i social hållbarhet.
Vi gör fyllda praliner med några olika påskinspirerade fyllningar. Ni får ett 20-tal chokladpraliner och pralinrecept med er hem. Under dagen provar vi också olika chokladsorter, äter lunch (som ingår i priset) och pratar om hållbarhet inom chokladtillverkning.
Under lördagens workshop kommer det ingå i momentet att göra egna pralinskal.

Lunch från Blomsterkroken café kommer att serveras under dagen och ingår i priset.

BRA ATT VETA
Grupp om minst 8 deltagare. Kostnader 80 kr för råvaror tillkommer.
Ta med eget förkläde eller oömma kläder. Ta också med sköna skor för att vi går och står mycket under dagen.