Mat & dryck

Vi lär oss om kvalitetschoklad, kakaons olika egenskaper och hälsoeffekter samt smakar oss genom dess exotiska historia. Efter denna chokladprovning är du garanterat en finsmakare, med gott hjärta. Under hela provningen avnjuter vi utsökt choklad i olika former av hög kvalitet.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledaren
Jenny Berg, chokladexpert och grundare av Norrlands första chokladfabrik. Jenny jobbar med Bean-to-bar-produktion och enbart med ekologiska och rättvisa råvaror. Läs mer om Jenny på hennes hemsida chokladjenny.se.

Presentkort
Har du presentkort? Meddela i så fall detta (samt namn på leverantör av presentkort och nr/kod) vid anmälan för att inte få en faktura. Vid presentkort för två måste båda personer anmälas separat och med nr/kod. Detta för att två platser ska bli reserverade. Presentkort måste tas med till provningen.

Önskar du ge bort en plats på provningen som en present till något? Du kan boka en plats åt den du önskar ge provningen och välja "annan betalare". Du behöver även ange din egna (givarens) e-post under deltagaruppgifterna, för att mottagaren av presenten inte ska få vår automatiska bekräftelse. Gåvobevis finns att skriva ut här!

Vi säljer även presentkort, då gäller det på hela vårt utbud och mottagaren får boka in en plats på valfri kurs själv. Du kan beställa via beställningsformulär, ringa 090-125585 eller komma förbi på Kungsgatan 42.

Frågor
Anmälan/faktura: umea@sv.se, 090-12 55 85
Innehåll/upplägg: malin.gruffman@sv.se, 072-595 49 26

Bra att veta
Observera anmälningsvillkoren (se info i anmälningsformulär), gäller från datumet du anmält dig.
Kallelse och inbetalningskort skickas ut senast 1 vecka före ararngemanget.

Chokladen är Vegansk och FRI FRÅN: Soja, mjölk, gluten, nöt.