DIGITAL Föreläsning med Jojo - Varför blir vi som vi är? Om arv och miljö

Information

Tekniken gör det nu möjligt att följa och delta i föreläsningar digitalt hos oss.
Några dagar innan föreläsningen får du en länk som du öppnar och deltar med i föreläsningen. Kanske ett bra tillfälle att bjuda ihop några vänner och titta tillsammans? Via en chattfunktion har ni möjligheter att ställa egna frågor direkt till studion!
Ofta dyker frågor upp varför vi tänker och agera på olika sätt. Självklart betyder uppfostran, upplevelser, inlärda kunskaper en stor roll. Erfarenhet och forskning talar dock för att arvsanlagen kanske är ännu viktigare. Vi ska diskutera hur arv och miljö kan samverka. Efter föreläsning fortsätter vi ute i café delen där det finns möjlighet till frågestund och kaffe till självkostnadspris, frivilligt.

I samarbete med Region Jönköpings län Vårdcentralerna Bra Liv

Föreläsningen är kostnadsfri, anmälan krävs.

Välkommen med din anmälan!

LEDARE
Seniorläkare Jan-Olof Johansson, "Jojo"

FRÅGOR?
Kontakta Veronica Josefsson, verksamhetsutvecklare, 070-431 39 39, veronica.josefsson@sv.se eller theresa.eriksson@sv.se för tekniska frågor.

SV:s kurser och verksamhet utgår ifrån studiecirkelns pedagogik. I studiecirkeln förenas lärande och personlig utveckling, samtidigt som vi ger plats för grundläggande demokratiska värderingar. Grunden är det egna intresset och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka studiecirkelns inriktning och innehåll.

Startdatum:

2024-08-26

Tid:

15:00 - 16:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

81550

Plats:

Distans

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jönköpings län