Franska lätt konversation B1 digitalt

Information

OBS! Denna kurs är digital. Se mer information under kursupplägg.

Denna kurs är för dig som vill fortsätta bygga på dina kunskaper i franska. Vi kommer arbeta med konversation, ordförråd och i viss mån grammatik. Kursens innehåll kommer att anpassas efter deltagarnas behov och önskemål.

Kursupplägg
Kursen omfattar 2 x 45 min per tillfälle, totalt 10 tillfällen. Online-träffarna sker i webbverktyget Zoom. Länk och instruktioner till Zoom mailas ut i samband med kursstart. Det du behöver för att kunna delta i denna kurs är en dator eller surfplatta (gärna med kamera) och en internetuppkoppling.

Förkunskapskrav
Du har gått motsvarande ca. 4 terminer franska eller vill fräscha upp dina tidigare kunskaper. Du börjar få grepp om språket och du kan uttrycka dig ganska bra i vissa sammanhang.

Kurslitteratur
Franska 2 textbok, ISBN: 9789144050966
Vi rekommenderar även att du köper tillhörande facit ISBN: 9789144056401

Material ingår inte i kursavgiften. Du förväntas ha köpt boken vid första tillfället.
Du hittar boken hos de flesta nätbokhandlare.
Det händer att kurser måste ställas in pga för få anmälda deltagare. Studieförbundet Vuxenskolan ansvarar ej för inköpt bok till inställd kurs.

Kursledare
Aida Nassar är är född i Sverige, uppväxt inom en arabisktalande familj, och har bott i Frankrike under 12 år. Hennes barn är fransktalande och hon undervisar i franska och arabiska hos oss på Studieförbundet Vuxenskolan.
Aida har en stor passion för språk och beskriver språket som nyckeln till all kommunikation och grunden för civilisationerna i världen.

Kurslokalen
Distans - kurs är online i webverktyget Zoom.

Bra att veta
Du får en bekräftelse när du genomfört din webbanmälan. Sedan skickar vi en kallelse ca 14 dagar före kursstart till den e-postadress som du angett. Om du inte har e-postadress så skickas kallelsen med vanlig post. Det är viktigt att du anger ditt mobilnummer om vi behöver nå dig med kort varsel.
Vi erbjuder kostnadsfri delbetalning, kontakta oss för mer information!

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

19:15 - 20:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

10233

Plats:

Distans

1 390 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Göteborg