IT och Datorkunskap

Skräddarsydda och branschspecifika IT
och datorkunskapsutbildningar för företag och förvaltning

Vill du bli en ”fena” på Microsoft Officepaketet? Bli din egen  expert  på smart textbehandling, kalkylering, e-posthantering och lär dig skapa snygga presentationer.

Nu kan du lekande lätt lära dig att skapa professionella kalkyler och diagram. Du kommer lära dig arbeta effektivare med Word samt spara tid genom att lära dig göra snygga och säljande presentationer i PowerPoint.

Du får även lära dig att snabbt lägga in påminnelser och dela kalendrar i Outlook för att komma ihåg alla möten och tider såsom exempelvis ledningsgruppsmöten eller tandläkartider. 

Officepaketet i din yrkesroll version  Office 365 

Vi har utbildningar i Microsoft WordExcelOutlook och Powerpoint på olika nivåer, allt från nybörjare till avancerade fortsättningskurser samt även skräddarsydda utbildningar i olika versioner av MS Office i grupp eller för enskild. 

Missa inte våra populära distansutbildningar i Excel grund och fördjupning!

Dessa kurser har blivit enormt populära hos våra kunder. Rolig, givande och tidsmässigt mycket effektiva utbildningar för dig som är egen företagare eller arbetar på ett företag och har"många järn i elden" .  

Du behöver inte ta dig långa sträckor eller till andra lokaler när du utbildar dig på distans. Det enda du behöver är  din dator och en länk från oss och  logga in så är du igång med din utbildning. Vi har  även mycket bra pedagoger och en bra metodik gällande våra distansutbildningar. 

Nedan finner du vad några av våra kunder tyckkte om våra Excelutbildningar på distans;

Excel grund utbildning på distans

"Vill passa på och tacka för en jättebra utbildning! Jag har kollat med mina kollegor nu på morgonen om vad de tyckte. De flesta tycker att den var väldigt bra och de har lärt sig mycket, även om den nya kunskapen i sin tur har väckt nya frågor, men det ligger ju lite i sakens natur. Vi  kommer att rekommendera er om jag hör någon annan som behöver en utbildning!"

Miljö- och byggnadsförvaltningen - Ronneby kommun

Excel grund och fördjupning på distans

"Vi har bara positivt att säga om er excelutbildning"

Karlshamns Energi

Skräddarsy innehåll och timmar efter dina behov inom nedan ämnesområden:

Vi utbildar även i Adobe PhotoshopIllustrator och InDesign på olika nivåer, allt från nybörjare till avancerade fortsättningskurser samt även skräddarsydda utbildningar i de senaste versionerna grupp eller för enskild.

Övriga kurser inom området:
1. Att göra en Webbaserad tidning, produkt- eller programblad.
2. Att använda Läs- och Surfplattan (iPad) eller android.
3. Hur använder jag en Smartphone?
4. Hur använder jag de Sociala medierna?  
5. Att göra en hemsida (välj olika programmeringsspråk och program).
6. Hur tillverkar man App:ar?

För mer information kontakta SV på telefon 0454-30 61 60 eller e-post carina.lindstrom@sv.se.