AMNI - kostnadsfria kurser

UPPDATERING VT2021: Nu finns det nya kurser att anmäla sig till! Se längre ner.

 

AMNI är arbetsmarknadsnära insatser på distans och vänder sig till dig som har blivit permitterad eller har fått sin anställning på annat sätt påverkad av coronapandemin. Vi på Studieförbundet Vuxenskolan erbjuder kostnadsfria kurser för att du ska komma tillbaka i arbete med nya kunskaper.


Varför kostnadsfria kurser?

För att möta ett ökat behov av kompetensutveckling och andra utbildningsinsatser hos vuxna, har regeringen beslutat att studieförbunden tillförs medel för arbetsmarknadsnära insatser på distans. Dessa insatser sker på distans och ska möta ett ökat behov av kompetensutveckling hos vuxna, exempelvis inom IT, ekonomi och språk.


Målgrupp

Vuxna, 18 - 64 år, som på grund av coronapandemins påverkan på samhället blivit, eller riskerar att bli, korttidspermitterade, varslade eller arbetslösa.

Anmälningsvillkor

Kursen är kostnadsfri men du förbinder dig att fullfölja kursen om du inte avanmält dig senast en vecka innan kursstart. Vi kommer att ta ut en avbokningsavgift på 500 kr om du inte deltar på minst hälften av kurstillfällena. För att anmäla dig måste du uppge svenskt personnummer alternativt EU/EES medborgarskap samt vara bosatt i Sverige.

Tillbaka till startsidan

r