Kulturkatalog – SV Kalmar län

Vill du hyra in musiker, föreläsare eller annan typ av underhållare för en folkbildande aktivitet, workshop eller event? Då rekommenderar vi dig att kolla igenom vår digitala kulturkatalog! I kulturkatalogen har vi samlat kulturutövare som genomför olika former av kulturarrangemang i samverkan med oss på SV Kalmar län.

Vad är ett kulturarrangemang och workshop?

Ett kulturarrangemang genomförs (eller visas) inför publik – antingen i fysisk form eller digitalt – och vänder sig till ungdomar och vuxna. Det kan vara allt från föreläsningar, allsång, teater- eller dansuppvisningar till filmvisningar och utställningar. Mer information om kulturarrangemang hittar du via länken nedan.


I kulturkatalogen erbjuder vi också workshops tillsammans med våra ledare där ni får prova på en folkbildande aktivitet. Det kan vara allt från olika hantverk till dans och musik. Läs mer via länken Vad är annan folkbildningsverksamhet?

Vår kulturkatalog

Ni tar själva kontakt med artisten och/eller ledaren för att boka in underhållningen/workshopen. Tänk på att kostnad för sociala avgifter samt ev. resa kan tillkomma - stäm därför av begärd reseersättning/milersättning m.m. vid bokning med artisten/ledaren. Ni behöver även kontakta oss på SV Kalmar län före arrangemanget då detta ska ske i samverkan med alla parter.


Klicka på länkarna för att komma till kulturarbetarna/ledarna.

Vill du skriva ut vår kulturkatalog?

Den utskriftsbara kulturkatalogen uppdaterades 2023-10-27. Kulturarbetare och ledare kan ha tillkommit i den digitala katalogen efter detta datum som inte syns i den utskriftsbara varianten via länken.

Vill du anmäla dig till kulturkatalogen?

Vill du, eller din grupp, vara med i kulturkatalogen och därigenom även få hjälp att marknadsföra er i Kalmar län? Fyll då i formuläret så kontaktar vi dig och lägger in dig/din grupp i kulturkatalogen!