Tillbaka

Under hösten 2019 utvecklas SV Skåneland

Under hösten 2019 utvecklas SV Skåneland.
Vi har efter utvärderingar beslutat oss för att vi vill öka vår lokala närvaro, och inleder därför förändringar som innebär att vi kommer att spendera mer tid ute i våra 27 kommuner och vi ska få våra mindre kontor att blomma upp.

Vi förändrar också vårt arbetssätt så att varje kommun får en verksamhetsutvecklare knuten till sig som tar hand om alla aktiviteter i kommunen. Det blir på så sätt enklare för våra samarbetsorganisationer, föreningar, cirkelledare och deltagare.

Samtidigt genomgår vi förändringar avseende våra verksamhetsutvecklare, en del går vidare mot nya utmaningar och därför får vi nya kollegor under hösten.

Vi är övertygade om att våra förändringar kommer att ge många positiva effekter, dock behöver vi lite tid innan allt flyter på, innan de nya medarbetarna är varma i kläderna och innan det nya arbetssättet är fullt igång.

Vi ber därför alla våra cirkelledare, deltagare, föreningar och samarbetspartners om att ha en stor portion tålamod och god förståelse för att vi inte riktigt räcker till under denna omställningsfas som hösten 2019 blir. Vi kanske kommer att fungera långsammare än önskat, vi kanske inte kan ge den service vi vill, vi kanske inte kommer att hinna vara överallt som vi hade behövts. Vi ber om ursäkt för detta. Vårt mål är att allt vi gör kommer att innebära förbättringar som ni alla kommer att märka av redan under 2020. Så vi ber er hålla ut och vänta in oss.

Ett stort tack på förhand för att ni har tålamod och förståelse!

/Åsa Bergström, avdelningschef SV Skåneland samt alla gamla och nya verksamhetsutvecklare

Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta:
Åsa Bergström
asa.bergstrom@sv.se
073-554 81 69