Lediga cirkelledaruppdrag

Vi vill ge människor möjlighet att utvecklas. Vi vet att alla människor, oavsett bakgrund, erfarenhet och ålder, kan utvecklas.

Att vara ledare innebär att man får möjlighet att dela med sig 
av sitt stora intresse och sin passion inom ett specifikt ämne 
tillsammans med andra.

Vi söker ständigt efter nya cirkelledare som brinner för sitt intresse och ämne. Vill du lära ut och funderar på hur du går vidare? Hör av dig till oss direkt. Vi hjälper dig att sprida din kunskap vidare! 

Brinner du för något särskillt som du vill lära ut till andra? Ta chansen och bli cirkelledare på din fritid. Håll en kvälls eller helgkurs för personer som har samma brinnande intresse. Du får en introduktion innan ditt uppdrag börjar så du känner dig trygg i rollen. 

Maila en beskrivning av dig själv och vad du vill lära ut, så kontaktar ansvarig verksamhetsutvecklare dig. 
skaneland@sv.se

 

Kvalifikationer:
Du bör ha ett genuint intresse för ditt ämne och med glädje dela med dig av dina kunskaper. Du bör vara självgående, lyhörd, kreativ, engagerad och du bör även vara ordningsam då arbetet innebär viss administration. Erfarenhet av tidigare undervisning är önskvärd. 

Som ledare är det viktigt att du tänker på att alla deltagare har olika personligheter, bakgrunder och erfarenheter. Din ledarroll går ut på att stödja gruppen i arbetet kring det ämne ni valt, med det material ni valt och utifrån de erfarenheter och frågor som gruppen bär med sig.

Vi erbjuder dig:

Som cirkelledare har du en oerhört viktig roll hos oss. Du är vårt ansikte utåt och därför satsar vi våra resurser på dig. 
Hos oss får du grundläggande utbildning i att leda en cirkel/kurs.

Anställningsformen är timanställning enligt överenskommelse. 
Vi följer cirkelledaravtalet.

Brinner du för något ämne eller har idéer på andra studiecirklar/kurser?
Har du kunskaper att dela med dig av eller tips på någon annan lämplig person? 

Kontakta oss skaneland@sv.se