Tillbaka

Hund och Star Wars lockade lovlediga

I lokaltidningen i Svedala kunde du läsa om en av våra nya samarbetspartners, Hundklubben, Min hund och Jag!

Utdrag från lokaltidningen i Svedala:

Få låna hund en eftermiddag eller göra lasersvärd och lära sig om Star Wars. Det var två populära aktiviteter på sportlovet.

– Vi fick ordna med en extra gång eftersom det var så många intresserade. Det är kul, säger Felicia Bulkin, instruktör på hundklubben Min Hund och Jag som bjöd in till att lära sig mer om hundar och prova på agility.

För den som inte hade en egen hund, gick det bra att låna en. Det erbjudande var det många som nappade på. Bland annat Emelia Sandgren och Alice Andersson som tillsammans fick låna Rico, en fyra år gammal golden retriever.

– Det var jättekul att vi fick ha en golden retriever. Den, jack russell, schäfer och border collie är mina favoriter. Vi hade en borde collie innan och min dröm är att vi ska ha en hund igen. Nu har jag en kanin som heter Oskar men jag skulle helst vilja ha både kanin och hund, berättar Emelia Sandgren som är åtta år.

Läs hela artikeln i sin helhet på denna länk:
http://svedala.lokaltidningen.se/hund-och-star-wars-lockade-lovlediga/20160226/artikler/712319574

Är du mer intresserad av föreningen och deras evenemang och kurser så kika in på deras hemsida: http://www.minhundochjag.se/