Studieprogram

VI SÖKER NU NYA CIRKELLEDARE OCH ÄMNEN! 

Är du sugen på att lära ut vad du kan i ett för dig speciellt ämne? Känner du någon som passar perfekt i rollen som cirkelledare? Just nu söker vi ny verksamhet, kurser och föreläsningar för höstens studieprogram? 
Kom till oss och sprid kunskapen vidare! 
Lägg ett mail till oss, berätta om dig själv och vad du vill lära ut, så tar ansvarig verksamhetsutvecklare kontakt med dig. 
SKANELAND@SV.SE 

 

Glädje, kunskap och gemenskap nära dig! 

I menyn till höger (på datorn) eller i rullistan ovanför (i mobiltelefonen) kan du se vilka kurser vi har utifrån ämneskategorier. Vi gör det lättare för dig att hitta kurser inom det ämne du är intresserad av.

Om du hittar en kurs i vårt tryckta studieprogram men inte här på vår hemsida kan det bero på att kursen är inställd eller framflyttad. Kontakta oss gärna om du är det minsta tveksam. 

VÅREN ÄR HÄR! 

I alla fall vårens utbud. Våren får nog vänta några veckor till innan vi kan välkomna den på riktigt. Du kan nu hitta vårens studieprogram. Ta och kika in PDF:en och se vad vi har att erbjuda. Sök även bland våra aktuella kurser här! 

Öppna studieprogrammet som PDF här.

Studietidning - INSPIRERA
Här kan du läsa intervjuer från cirkelledare och inblickar i vår verksamhet. Inspireras till att starta din egen studiecirkel eller förening. 

 

Öppna Studietidningen - Inspirera som PDF här!