Tillbaka

Vi söker verksamhetsansvarig musik

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang.


Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län söker en verksamhetsansvarig som vill utveckla, driva och förvalta vårt arbete inom musik.


En stor del av det svenska musikundret stammar från studieförbundens verksamhet. En utveckling vi på Sv Stockholms län vill fortsätta vara med och driva. En stor del av vårt sätt att arbeta är att genom föreläsningar, utbildningar, spelningar och branschkontakter utveckla våra musiker och band. Vill du vara en del av det arbetet?


Du behöver ha god organisationsförmåga och ha lätt för att samarbeta med kollegor och övriga samarbetspartners. Arbetet som verksamhetsansvarig är ett självständigt och utåtriktat arbete men det innehåller också viss administration där ordning och reda är en viktig ingrediens. Målstyrd arbetstid med visst arbete kvällstid, helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Haninge. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Vi söker dig som;
• är drivande, idérik samt serviceinriktad
• har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
• är intresserad av utvecklingsarbete
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift
• är mycket van vid dator och webb-hantering

"Rätt person" är viktigare än formell kompetens men vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från folkbildning och/eller föreningsutvecklingsarbete är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och löneanspråk till kenny.tallberg@sv.se
Sista ansökningsdag 30:e mars 2018.