Tillbaka

Vi söker verksamhetsansvarig

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. Vi erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjlighet till kunskap, bildning och samhällsengagemang.


Studieförbundet Vuxenskolan Stockholms län söker en verksamhetsansvarig som vill utveckla, driva och förvalta vårt arbete inom folkbildningsområdet. Du skall arbeta mot föreningar men också handha våra viktiga cirkelledarutbildningar.


De föreningar vi samverkar med behöver stöd i att utveckla sina verksamheter. Det kan innebära olika typer av föreningsutbildningar, workshops eller förslag på nya aktiviteter/cirklar som vi kan driva tillsammans.


Att ansvara för avdelningens cirkelledarutbildningar innebär att kartlägga behovet, planera, administrera, marknadsföra och leda våra cirkelledarutbildningar. Utbildningarna kan vara allt från grundläggande cirkelledarutbildningar till ämnesspecifika utbildningar eller till exempel insatser för att utveckla pedagogiska metoder. Ett nära samarbete med övriga kollegor är nödvändigt.


Du behöver ha god organisationsförmåga och ha lätt för att samarbeta med kollegor och övriga samarbetspartners. Arbetet som verksamhetsansvarig är ett självständigt och utåtriktat arbete. Målstyrd arbetstid med visst arbete kvällstid och helg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Jakobsberg. Vi tillämpar provanställning 6 månader.


Vi söker dig som;
• Är pedagogisk, gärna med en dokumenterad pedagogisk utbildning.
• Är drivande, idérik samt serviceinriktad.
• Har god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter.
• Är intresserad av utvecklingsarbete.
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta.
• Har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.
• Är mycket van vid dator och webb-hantering.

"Rätt person" är viktigare än formell kompetens men vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Erfarenhet från folkbildning och/eller föreningsutvecklingsarbete är meriterande. Tillträde enligt överenskommelse.

Kom in med din ansökan, cv samt löneanspråk senast den 30:e mars till linda.allerth@sv.se