Victor Ekvall

Hur kom du i kontakt med SV och The Tube (SVs musikverksamhet)?

”Jag har spelat i olika band i flera replokaler och har varit med i föreningar. Det var när jag kom till Musikcentralen i Tungelsta som jag kom i kontakt med SV och The Tube. Jag har alltid varit driven och ville ta en plats i föreningen.”

Hur är det att vara cirkelledare/bandledare?

”Rörigt! (skratt), på något sätt vill man vara en slags ledare och man brinner för det man gör. Är man omgiven av folk som inte vill leda så måste man ju leda ännu mer (skratt).”

Vad betyder SV/The Tube och det vi kan erbjuda dig och er grupp?

”Jag tycker att det är fantastiskt att det finns. Jag har inte gått på så mycket kurser och föreläsningar förrän de senaste åren. Jag blev peppad av er att gå och då öppnade det upp dörren och det började hända lite. Det öppnade upp skallen och jag började fatta lite mera, sedan har jag fortsatt gå. Önskar att jag hade gjort det när jag var ännu yngre, typ 16, men då sitter man på ett litet ego som man inte ”ska” göra.”

Finns det något som du skulle vilja se mer av?

”Jag vet inte, ni har era kurser, erbjuder replokaler, studiotid, spelningar och annat som gör att man kommer igång med sitt band. Vad mer kan man begära? En Europaturné? (skratt).”

Vad har ni för planer, mål och ambitioner?

”Jag brukar dela upp det i delmål som man har lärt sig på kurserna.
Jag har blivit väldigt insnöad på musikvideos, det är den bästa medieformen och det är där jag vill lägga mitt krut just nu. Nästa delmål är att spela in en platta med 6-7 låtar. Jag hade en vision när vi startade det här projektet Ban Bianca, att vi skulle släppa en singel på två låtar med en musikvideo. Sedan gör vi samma vända nu igen fast med två musikvideos. Det blir som en liten ”teasning” för plattan som kommer sedan. Det kostar ju så mycket pengar så man kan inte göra allt! (skratt)….”

www.facebook.com/banbiancaofficial