Det här är SV Värmland

Vi är ett av de största studieförbunden i Värmland och har verksamhet i alla 16 kommuner. På många orter finns ett kontor där en eller flera verksamhets- utvecklare med stor erfarenhet ger varje besökare den bästa service.

Studieförbundet Vuxenskolan finns över hela Sverige och har ett par tusen anställda. Varje län är i princip en egen avdelning och det finns ett SV-kontor i många av Sveriges kommuner. Nationellt finns cirka 300 lokalkontor vilket ger oss en unik position. Den lokala förankringen bidrar till att vi idag är ett av Sveriges största studieförbund.

SV Värmlands kärnverksamhet är att skapa inspirerande mötesplatser i form av studie- cirklar, föreläsningar och andra kultur- arrangemang. Vårt nätverk är stort och vi har verksamhet inom många olika områden. Vi bedriver även uppdragsutbildning samt skapar ny verksamhet i olika projekt som vi genomför runt om i Värmland.

Grundläggande för vårt arbete och folkbild- ningens pedagogik är insikten att alla människor - oavsett ålder, kön och bakgrund, kan utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Mångfald är en viktig byggsten när vi utvecklar vår verksamhet.

Välkommen att boka tid för ett samtal, möte eller en fika - vi lyssnar gärna på dina frågor och berättar sedan vilka vi är och vad vi gör. Tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för dig, din förening eller organisation när ni vill starta ett samarbete med oss.

Hör av dig till oss om du har passion för ett ämne och vill bli cirkelledare.
Vi är alltid intresserade av nya medarbetare.

Foldern om SV Värmland finns även som en blädderbar pdf.
Klicka här för att bläddra och läsa foldern digitalt.

500x800 px.jpg