Om SV Värmland

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund. I Värmland har vi lokalkontor på tio olika orter och finns därmed nära dig nästan oavsett var du bor. Hos oss kan du delta i spännande och inspirerande studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang inom en rad olika områden. Vi samarbetar med en stor mängd föreningar och organisationer och kan bland annat hjälpa dig och din förening att utvecklas och växa.

Vi tror att du är unik och att alla människor, oavsett ålder, kön och bakgrund kan utvecklas och växa utifrån sina egna förutsättningar om de ges rätt möjligheter. Delaktighet och gemenskap är två viktiga ledord för oss. Vi försöker därför alltid att anpassa vår verksamhet så att den passar dig.  

För oss är det även viktigt att jobba aktivt för en god miljö och livshälsa för nuvarande och kommande generationer. Detta gör vi bland annat genom att driva olika projekt och aktiviteter som främjar en god levnadsmiljö och livshälsa för dig och alla medmänniskor. Vi hoppas att du vill dela denna resa med oss.

Varmt välkommen till SV Värmland.