Mat & dryck

Baka Langos

Har du ätit Langos, men aldrig gjort dem själv?
Vi lär oss baka Langos från grunden. Vi gör deg och friterarbröd samt förbereder topping. Vi avslutar med att äta tillsammans.

Nada Cvijanovic "växte upp i ett bageri" i sitt hemland som familjen drev och har fortsatt att baka hela livet. Hon bakar fantastiska bakverk och nu lär hon oss köra riktiga Langos!

Bra att veta
Kursen kräver minst 4 deltagare.
Om vi inte har 4 deltagare vid planerad kursstart flyttas datumet fram.
Medtag förkläde!

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 4 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse 1-2 veckor innan kursstart.

Vid frågor kontakta
Cirkelledare Sandra Ottosson, Brukets Godaste 0532-78 48 20 eller 0730-31 38 60.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900