Djur, natur & miljö

Naturens skafferi, - vilda växter som mat och dryck

Kursinnehåll
Denna workshop handlar om matlagning med vilda växter. Linn delar med sig av sin erfarenhets- och yrkeskunskap både vad det gäller att känna ingen och plocka vilda ätbara växter och hur man tillagar dom. Vi går ut med korgar och botaniserar. Därefter är det dags för en gemensam matlagning. Slutligen avnjuter man en gemensam måltid i kokkonstens anda.

Välkomna att hämta inspiration både från Linn och naturen med alla sina härliga smaker!

Bra att veta
Kläder efter väder.
Medtag egen dryck samt gärna en korg att plocka växter i och en liten kniv att skära med.

Cirkelledare Linn Johansson
Linn Johansson är utbildad i gastronomi, hon älskar mat som kulturupplevelse utöver det vanliga. Linn lagar hälsosam mat av ekologiska närodlade produkter samt “ogräs” och vilda örter. Vällagad mat med stor portion kärlek, kreativitet och konstnärlighet. Hon brinner för att använda vilda naturen i matlagning. Dessa smaker är hennes stora inspirationskälla.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 4 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900