Hälsa & välbefinnande

Kurs i vedisk mantrameditation


Kursinnehåll

Varmt välkommen på kurs i Vedisk Mantrameditation i Mariefrid på Spekeröds Prästgård.
Vill du utveckla din intuition och förmåga till acceptans?
Conny Larsson bjuder på all sin kunskap inom den vediska traditionen och en form av djup meditation. De redskapen man får genom kursen har man med sig var man än befinner sig. Conny delar som alltid generöst med sig av sina kunskaper, personliga upplevelser utifrån den vediska traditionen.

Kursplan

Fredag kväll kl 18.00 – 21.00 genomgång av grunderna för meditation. Lördag den 10 - söndag 11 oktober ses vi kl. 10.00 - 16.30. Kursen är för både er som aldrig mediterat tidigare och er som har lång erfarenhet av meditation.

Bra att veta

Kursavgift: 1400kr betalas efter bekräftad bokning. OBS! Begränsat antal platser bokningen är bindande men inte personlig så du kan låta annan överta din plats. Frågor och bokning maila: marie@andrum.nu
Var och en tar med egen lunch eller så väljer man att gå eller åka till något matställe i närheten. Ta gärna med något varmt att lägga över axlarna då man kan känna sig lite frusen efter meditationen. Thé och kaffe finns på plats och möjlighet att värma medhavd mat.
I Mariefrid vistas inte några djur och det är markplan så tillgängligheten är större för fler. Här finns också en möjlighet till enklare övernattning.

Cirkeln arrangeras i samarbete med Spekeröds prästgård


För anmälan eller mer information kontakta oss:

Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900