Tillbaka

Min hjärna är min största fiende

Tänk om jag aldrig kommer kunna le igen, jag som bara vill vara som alla andra

Linda Mildh föreläser om hur det är att leva med psykisk ohälsa och hur hon har jobbat med både självkänsla och självförtroende. Hon kom in i Studieförbundet Vuxenskolans värld genom arbetsträning och har berört med sin historia om utmattning och depression och kampen mot sin egen hjärna.

Utmattningssyndromet var ett faktum och jag hade förstört både min hjärna och min kropp.

SV Väst tycker det är viktigt att belysa psykisk ohälsa, både för att de som är drabbade och de som är anhöriga inte ska känna sig ensamma. SV Väst vill att människors upplevelser ska få komma fram. De flesta har någon i sin närhet med psykisk ohälsa och vi behöver alla mer förståelse för hur det kan se ut för någon som mår riktigt dåligt.

Gåva till Fonden för psykisk hälsa

Som ett led i att hjälpa till och stötta så valde SV Väst att som 2021 års julgåva skänka pengar till Fonden för psykisk hälsa.

Föreläsning i kvinnogrupp

Närmast är Linda inbjuden att föreläsa hos POP – Power of Pink, en kvinnogrupp för dig som identifierar dig som kvinna. De har träffar i Dalabergs kyrka på måndagar och Linda kommer föreläsa måndag 28 mars. 

Plötsligt kunde jag inte göra ett smack. Vad behöver man för att göra frukost? Jag minns inte.

Föreläsningen är väldigt personlig och man får följa Linda från barndomen och framåt och hur hon under åren brottas med sin hjärna som ibland är hennes vän men ofta hennes största fiende.