Tillbaka

Nytt liv efter 60

Foto: Cirkelledaren Kenneth Gagnero vill ge deltagarna Ett nytt liv efter 60.

En ny del av livet har tagit plats i dig! Du har fyllt 60 och kanske börjat din pensionerade period eller funderar på det. Känslorna kan vara lite olika för oss när det gäller att ha fler år levda än återstående. Och tankarna kan vandra iväg i olika riktningar plus och minus.  

Nu börjar din guldålder!

Nu har du möjlighet att börja din guldålder, skapa nya möjligheter, leva livet mer på dina villkor, göra sådant du har drömt om. För att göra resten av ditt liv till en guldålder kan det vara bra att lära dig mer om hur du förbereder och skapar och lever ditt nya liv. 

Så här börjar cirkelledare Kenneth Gagnero beskrivningen av den nya cirkel vi erbjuder i höst med start i oktober. Cirkeln kommer att hållas digitalt så det finns kanske möjlighet för fler att delta nu när Corona fortfarande gör att vi inte kan träffas fysiskt lika enkelt. Du kommer att få lära dig hur du fungerar på ett djupt och funktionellt sätt och hur du kan göra ändringar som hjälper dig att nå nya höjder i livet. Det handlar om alltifrån tänkande till hur du hanterar ditt värdesystem, förväntningar, relationer och din kropp. Cirkeln kommer att ge dig förutsättningar att bli ditt bästa framtida jag berättar Kenneth vidare. 

Utöver webbinarierna kommer vi bl.a. att använda oss av en digital utvecklingsbok som stöd i utvecklingsprocessen, vidare kommer vi under och efter cirkeln ha tillgång till en sluten grupp på facebook där vi kan kommuniceraställa frågor och dela erfarenheter, kunskaper och insikter med varandra. 

Nu är vi nyfikna på dig Kenneth! Vem är du? 

En kan kanske inte tro det men jag föddes nyfiken och blyg. Det blyga har lämnat mig och nyfikenheten har fört mig ut på en fantastisk livsresa. Givetvis har jag mött en blandad kompott av det livet erbjuder, som vi alla gör. Jag har på många olika sätt arbetat med och för andra människor, mina yrkeserfarenheter finns inom bland annat långvård, geriatrik, missbruk, kulturfolkbildning, psykologi men också med föräldrautbildningar inom tonår, fritidsgårdar, demokrati-lots, gymtränare, massör, kyrka pastor, präst, coach, avspänningsinstruktör, facilitator, det som drivit och driver mig är en nyfikenhet att lära och utveckla mer av det jag kan vara och uttrycka i livet. Det har gett mig fantastiska möjligheter att möta människor i alla åldrar och livssituationer och att ständig få ge och ta emot det möten erbjuder. 

Jag har också under åren genomgått lite olika utbildningar inom, högskola, vuxendialog, projektledning, processledarutbildning, folkbildning, mental träning, avspännings pedagog, facilitator/livscoach, klassisk massage, MOD (mångfald och dialog) m.m 

Vad gör du då på fritiden?  

Jag älskar upplevelser i naturen och ägnar mig gärna åt långfärdscykling, med en del av Europa på min erfarenhetspalett. Jag läser mycket och då mest facklitteratur inom alla möjliga områden, jag tycker om att umgås men även att vara i ensamhet.
Men jag är mest nyfiken på dig som deltagare, säger han. 

Som du förstår så är det min nyfikenhet som driver mig framåt och varje möte innebär att något växer och utvecklas och jag vill gärna möta dig i den här cirkeln som kommer att vara en fantastisk grund att leva ett rikt liv även efter 60, själv är jag är 65, säger Kenneth med ett leende!

Lena Hesselroth, verksamhetsutvecklare

 För mer information och anmälan se här

 

Publicerad av  Ammii Asplund 2020-09-14