Tillbaka

Välkommen in i den digitala världen!

Syntolkning bild: En gammaldags telefon och ett foto på en man i svart tröja och glasögon.

Jag heter Morgan Söderqvist och arbetar på Studieförbundet Vuxenskolan Väst med IT, teknik och utveckling. Utöver det är jag också cirkelledare i olika datacirklar och har varit det i många år. Några exempel på cirklar jag har haft är hur du lär dig använda din dator, mobil eller surfplatta samt andra digitala verktyg som bank-id och sociala medier.

Vi har sett en stark ökning av digitalt utbud när vi inte kunnat träffas fysiskt. När familj, vänner och bekanta inte kan träffas så kan ett videosamtal vara lösningen. Många känner sig osäkra att träffas online. Du kanske känner rädsla för att göra fel eller vill ha stöd för att prova och lära dig hur du gör för att komma in i ett digital rum. Nu vill jag hjälpa dig med hur du deltar i digitala cirklar, föreläsningar och möten. Hjälpa dig att våga ta steget in i den digitala världen.

Du kommer till en telefonsvarare där du lämnar namn och telefonnummer, så ringer jag upp dig och bokar ett personligt möte. Jag guidar dig genom telefonen så att du känner dig bekväm med att delta i ett digitalt rum. Du behöver en mobil, surfplatta eller dator med internetuppkoppling.

Du kommer att kunna fråga om allt du undrat över när det gäller den digitala tekniken, inga frågor är för små eller för dumma. Vi har alla startat från noll.
Teknikhjälpen för dig: ring 010-33 00 912.

 

Publicerad av Ammii Asplund 2021 07 05