Tillbaka

Välkommen till årets filmversion av föreställningen Var skall staden ligga?

Syntolkning bild: Människor i medeltida kläder.

Rad med tre EU Leader Göta Älv vit ruta 300 dpi.png

 

 

Sommaren 2021 hade Ljudaborg Kulturförening planerat att sätta upp den nyskrivna pjäsen Var skall staden ligga? av Martin Rossing som teater på utomhusscenen i Lödöse.

På grund av pandemin kunde projektet inte genomföras som planerat och vi fick tänka om. Istället för föreställningar blev det en 7-dagars filminspelning och manus skrevs om för att passa ett kortare filmformat. Ni är varmt välkomna att ta del av resultatet i två digitala visningar.

Filmvisningarna sker 22 och 26 september kl 19:00 via Ljudaborgs Youtubekanal.
Hitta filmvisningen här.
Vi startar med en kort livestream före filmen och avslutar med ett kort eftersnack.

Filminspelningen Var skall staden ligga? är en del av Leaderprojektet Känsla för Lödöse. Studieförbundet Vuxenskolan är projektägare och detta sker med stöd från EU & Jordbruksverket. Produktionen är en del av Göteborgs 400-års jubileum. Vi vill också passa på att tacka våra samarbetspartners och sponsorer Folkets Hus Lilla Edet och Nzone Audio and Lights!

Kom ihåg - detta är en kortare filmversion av en längre pjäs. Ni är varmt välkomna sommaren 2022,  då vi hoppas kunna sätta upp Var skall staden ligga? som teater på den vackra utomhusscenen Ljudaborgs spelplats. Då får ni följa den spännande fortsättningen.

Ljudaborgs Youtubekanal