Morgans värld är 1 och 0

Troligen trodde inte Morgan att det skulle bli så mycket cirkelverksamhet för hans del när han började jobba som IT-ansvarig på SV. Med tiden växte dock cirkelledarrollen sig allt större. Inte mindre än 27 cirklar leder Morgan under vårterminen 2016 i Uddevalla och Trollhättan.

Här hittar den dataintresserade allt vad man kan önska: nybörjar- och fortsättningscirklar dag och kväll, sociala medier, hur man gör sin egen fotobok och så klart, surfplatta, smartphones och mycket mer.

Ny för våren är Data för arbetssökande. Att kunna använda datorn är allt mer viktigt när man söker jobb. Under 5 tillfällen a 3 timmar uppfräschas kunskaper i filhantering, molntjänster, Word och Excel. Kurserna startar fortlöpande under vårterminen både på dag- och kvällstid.

Morgan trivs med sina delade arbetsuppgifter. Det bästa med att vara cirkelledare är att han ”får träffa så många underbara deltagare och få se dem växa ju mer de lär sig”, tycker Morgan. Hans stora intresse gäller – ja den digitala utvecklingen, även om han inte ser enbart positivt på den. "Den är både gott och ont." Är det bara IT som gäller för honom? Nej inte alls. ”Jag är barnsligt förtjust i Formel 1” medger han.

Vill du veta mer om datautbudet i Uddevalla och Trollhättan, klicka här.