För cirkelledare

På denna sida finns information för dig som är cirkelledare, men även för dig som vill bli cirkelledare (se längre ner på denna sida).

Cirkelledarutbildning

- Introduktionsutbildning

Som ledare skall du gå igenom en webbaserad introduktionsutbildning innan du startar din cirkel eller kurs. Introduktionsutbildningen ger dig en inblick i hur det är att vara ledare i SV. 

Klicka här för att komma till utbildningssidan.

- I cirkelns mitt

Cirkledarutbildning, grund är Studieförbundet Vuxenskolans pedagogiska utbildning för cirkelledare. Utbildningen går du antingen innan du startar en cirkel eller efter att du redan varit cirkelledare en tid. Är du cirkelledare hos oss och inte har gått utbildningen ännu? Prata med din kontaktperson om att få gå nästa gång kursen går. Grundkursen är kostnadsfri och obligatorisk för alla cirkelledare. 

 

Ladda ner

Cirkelanmälan (.dotx)

 

Elektronisk närvarolista


Är du studiecirkelledare hos SV kan nu välja om du vill jobba med en elektronisk närvarolista (e-listan) eller på papper. Har du sedan tidigare papperslista och vill övergå till e-listan (som du kan använda på på dator, platta eller i din smartphone) så hör du av dig till din kontakt på ditt lokal SV kontor, för att registrera dig. Så får du sedan dina inloggningsuppgifter på e-post. Läs mer om E-listan i länken till höger.

Ny som cirkelledare

Om du inte är cirkelledare sedan tidigare och vill bli det, endera som ledare för en betalgrupp eller en kamratgrupp, kontakta oss på vasterbotten@sv.se. Ange i mejlet vilken kommun du bor i.